Spirituális Választerápia (SVT)

A Spirituális Választerápia (SVT) egy olyan módszer , amely segítségével a lélek – tisztítását – tudjuk elvégezni. Pontosabban elvégeztetni Spirituális Bizottságainkkal – Felső Énünkkel. Ez a módszer egy ingát és ingatáblázatokat használ a beazonosításra.

A módszer lényege, hogyha elakadás van valakinek az életében a rendszeren belül feltudjuk tárni ennek okát, kitudjuk tisztítani az akadályokat, és megváltozik a személy élete.

Jóslásról szó sincs. Ez a tisztító technika kizárólag a lélekkel foglalkozik, betekint az előző életekbe vagy más egyéb életekbe is, hogy beazonosítható legyen a probléma gyökere.

A negatív hiedelmeket a tudat alatti tárolja életről – életre, több esetben is azt tapasztalom, hogy a jelen életben is érzékelhető ennek hatása akár tudatosan is.

A spirituális választerápia egy nagyon jó módszer arra, hogy kitisztítsuk a tudat alattiban mélyen elásva található hiedelmeket, akadályokat. Majd pozitív eszmékkel betöltve megváltoztassuk a nézőpontunkat, ezzel elősegítve azt, hogy életünk boldogabb, egészségesebb legyen.

Mire alkalmazható a Spirituális Választerápia (SVT) ?

 • egészségügyi problémák: fóbia, allergia, állandó vagy kiújuló fizikai nehézségek
  érzelmi problémák, függőségek
  tanulási nehézségek
  kapcsolati problémák (család, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.)
  stressz
  szeretteink elvesztése okozta trauma
  alvászavarok
  az önbecsülés, önbizalom hiánya
  a sport, a teljesítmény, a siker blokkjai
  a bőség blokkjai (pénz, karrier)
  Gyakorlatilag az élet minden területén eredményeket produkál ez a módszer.

Spirituális Választerápia (SVT) tisztításra bejelentkezés: +3670/329-4960, +3620/500-2291

Személyes konzultáció Budapesten a VI., kerületben vagy Skype-n keresztül is lehetséges, ugyanis az energiának nincs határa. A tisztítás akkor is célba ér, ha azt nem személyesen hanem interneten keresztül végezzük.