Radiesztézia tanfolyam


Radiesztézia földsugárzásmérés tanfolyam

Mindenki számára megtanulható módszerről van szó, hiszen az érzékelés ott van születésünk óta. Gyermekkorban mindannyian sokkal érzékenyebbek voltunk, mert még az élet más egyéb dolgaira nem figyeltünk oda. Később, amikor egy ember felnőtté válik, már nem fókuszál a gyermekkori érzékelésre, de ha a betegség már felütötte a fejét, akkor már figyelünk. Vajon, mitől, miért, hogyan betegedhettem meg? Vajon a földsugárzásoknak mekkora szerepe van ebben? Hogyan tudnánk a folyamatot visszaállítani?

Ha egy családban legalább egy valaki megtanulná a földsugárzás mérést, sokkal kevesebben betegednének meg. A földből kiáramló energiákkal -szembe tudunk menni-, ha tudatosak vagyunk rá. Vagyis ha tudjuk hová  feküdjünk, vagy melyik területre tegyük a munkafelületünket.

Visszaemlékszem gyerekkoromba, amikor a szabolcsi nagymamám a szalmazsákos ágyat nyáron mindig kivitte a napra, és többször cserélte a benne lévő szalmákat. A falon pedig házi szövésű falvédő volt feltéve mondván, hogy ne legyen hideg a fal.

A régi időkben nem tudatosan, de védelmet biztosítottak maguknak és családjuknak az emberek. Ma már nincs szalmazsákos ágyunk, ma már nem divat falvédőt használni.

  • Akkor , hogyan védekezünk a modern világban?
  • Van lehetőség egyáltalán a védelemre?
  • Hová helyezzük a fekhelyünket?
  • Hol aludjon, hol tanuljon a gyermekünk?

A radiesztézia- földsugárzásmérés tanfolyamunk segítségedre lehet, hogy boldogabb, egészségesebb életet tudj élni, hogy másoknak is a segítségére lehess!

Szeretettel várunk a következő tanfolyamunkra.

Időpont: Következő időpontot IDE kattintva találod >>>

Helyszín: 1066 Budapest Dessewffy u 53. Soter ezoterikus központ.

A radiesztézia – földsugárzásmérés tanfolyam díja: 27.500 ft/fő, / 2nap, amely összeg tartalmaz egy pálcát a mérésekhez, írott tananyagot és oklevelet a végzésről.

Az ETE- hatodik érzék spirituális tanfolyamok tanmenetén belül történik az oktatás.

Jelentkezésedet írásban szükséges hozzánk eljuttatnod, az alábbi linkre kattintva.

Radiesztézia – Földsugárzásmérés tanfolyam