Kristályterápia

Kristály terápia

Kutatások mára megállapították, hogy van kölcsönhatás az ásványok és a környezetük között.

Bebizonyították, hogy a nap fénye, bőrünk melege és nedvessége képes megváltoztatni a kristályok molekuláris szerkezetét. Ugyanígy a kristályok az általuk kibocsátott energia rezgésekkel képesek megváltoztatni testünk, szervezetünk hibás, eldeformálódott molekuláit!

Minden szervünknek van egy bizonyos frekvencián való rezgése.

A testileg és lelkileg egészséges ember szerveinek rezgési frekvenciája egyenletes és harmonikus.

Ezzel szemben……. A beteg, vagy lelki problémával küszködő embernél ettől eltérően a rezgés diszharmonikus.

A megfelelő gyógykő alkalmazásával ez a diszharmonikus rezgési frekvencia megváltoztatható, eredeti állapotára visszahangolható, harmonizálható.

Ezt a helyreállítást érhetjük el, ha tudjuk, hogy az adott nem kívánatos állapotú (testrész, szerv, tulajdonság, pszichés jellemző) helyrehozatalára melyik kő az alkalmas.

A kristályok olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket – így minket embereket is – különböző energiákkal töltenek fel.

Az ásványok, kristályok a legrégebbi gyógyítás eszközei közé tartoznak. Az ókorban Kr.e. 40.000-től kezdve bányászták Afrikában a Szpekularit elnevezésű kristályt,melyet kozmetikai célra használtak. 5500 évvel ezelőtti iraki orvosi szövegben az áll, hogy a Lapis lazuli és a Jáspis azt a célt szolgálta, hogy egy élő személy köré helyezték el, a betegség kigyógyítása érdekében.

A Biblia írása is bizonyítja több helyen, hogy nagyon régóta tartozik hozzánk a kristály gyógyászat. Egyet kiragadnék belőle:

Ez 28,13
“Édenben, Isten kertjében voltál; rakva valál mindenféle drágakövekkel: karniollal, topázzal és jáspissal, társiskővel és onixxal, berillussal, zafirral, gránáttal és smaragddal; és karikáid mesterkézzel és mélyedéseid aranyból készültek ama napon, melyen teremtetél.”

A Biblia különböző fordításai más-más köveket is megemlítenek.

Az ásványok élnek, mely a Földanya csodálatos ajándékai.

A kristályok segítségével tisztíthatjuk a teret is, ahol biztonságosan élhetünk, szerethetünk, dolgozhatunk és játszhatunk.

A betegség valójában egy rendellenesség. A Gyógyítás az elme, a test és a szellem harmóniájának helyreállítását és lelki fejlődését jelenti.

A kristályok tulajdonságai közé tartoznak a jellegzetességei – gyógyhatásuk – alkalmazási területei.

A terápia részleteiről bővebben

A kristály terápia alkalmazása a bioenergetika részét képezi.

Minden kristály egy rá jellemző frekvenciát bocsát ki magából- hasonlóan a növényekhez.

Az emberi szervezet egyes szervei is, különböző frekvenciájú rezgéstartományban működnek.

Ha az energia rendszerünk rezgése eltér az eredetitől, akkor az rossz közérzetet, fáradságot, lehangoltságot, betegséget… jelenthet.

A kristályok használatával az eredeti egészséges rezgésszint helyreállítható.

A kristályok nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai, érzelmi, mentális rendszerének regenerálásában, harmónia helyreállításában és azok fenntartásában segítenek.

Amennyiben az aurában helyreáll az egészség, pozitív hatást érünk el a fizikai betegségekre is.

A kristályok képesek az energiatestben fellépő diszharmonikus rezgéseket átalakítani, harmonikus rezgésekké.

Akkor van szükség a kristályterápiára amikor az ember kibillen az egyensúlyából, megbetegszik, energia hiányban szenved, fáradékony, kedvetlen…

A kristályok segítenek harmonizálni, a teljes energiatestet kitisztítani, fájdalmat-lázat csillapítani, mozgásszervi problémák oldására, daganatokat, sejtburjánzásokat lehet vele kezelni, aura-csakra tisztításához regenerálásához alkalmazzuk.

Az általam használt gyógyító kristályok a következők:

-jáspis

-karneol

-citrin

-rózsakvarc

-aventurin

-kalcedon

-ametiszt

-hegyi kristály

-füst kvarc

Tapasztalataim szerint heti 1* vagy havi 2* kezelés elegendő.

Súlyosabb esetekben napi 1*.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

FIGYELMEZTETÉS! Az oldalon szereplő terápia nem helyettesíti az orvosi kezelést, kizárólag kiegészítő gyógyító eljárásnak ajánlom. A gyógyítás az elme, a test és a szellem egyensúlyának helyreállításaként és a lelki fejlődés elősegítéseként értendő, nem gyógymódot takar.