Sz. Péter 40 éves

hartmannsav

Péter nemrég 2011 tavaszán költözött be abba a családi házba, ahová kihívott mérésre.

A lakás egyenlőre nincs teljesen berendezve, ezért könnyen tudtam mozogni a szobák mérésekor. Amikor az alaprajzot elkészítettem és a sugárzásokat berajzoltam elmondta, hogy pár hete hozta át az ágyát erre a helyre ahol most van, mert a másik szobában nem érezte jól magát.

Éjszaka mindig felébredt, nyugtalanul aludt, fejfájással kelt reggel.

Az is kiderült, hogy az ágy azon a részen volt ahol a vízér, törésvonal, Curry sáv és a Hartmann kereszteződés található.

Említettem neki, hogy valóban jobb ezen a területen aludni, hiszen itt csak Hartmann sáv és a törésvonalból egy rész van az ágyon. Ha ott marad a fekhelye a mellette lévő szobában, nemcsak ezekkel a tünetekkel keresett volna meg, hanem komoly egészségügyi problémái adódnának.

Ezen a helyen már jobban érzi magát, viszont itt is felébred éjjel.

Megbeszéltük, hogy a két szoba közötti ajtót megszünteti,és megoldást keres arra, hogy külön bejárattal rendelkezzen a másik szoba, melyet vendégszobaként szeretne használni.

Az ágyon lévő Hartmann sávot kell elterelnünk, hogy megszüntessük az éjszakai felébredést, illetve az ágyat néhány cm-rel arrébb toltuk, hogy a törésvonal ne érje.

Péter telefonon tájékoztatott, a lakás átalakítás helyzetéről és az árnyékolás időpontját egyeztettük.

curry2

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Mi az a cookie? | Megértettem