P. Ágnes 55 éves

vizer

Ágnes megkért, hogy nézzem meg, jó helyen van-e az ágya.

A mérés és a sugárzások berajzolása után látjuk, hogy a fejrésznél vízér, az ágyon Hartmann kereszteződés és Curry kereszteződés található.

Megemlítettem, hogy gyulladásos betegség, daganat alakulhat ki amennyiben a kereszteződésben fekszik valaki. A hölgy elmesélte azt, hogy a bőrén csúnya pattanások vannak, melyek már évek óta jönnek ki rajta folyamatosan. Változtatott az étkezésén is, volt már orvosnál is, de ezek a tünetek mégsem szűntek meg nála.

Ekkor gondolt arra, hogy esetleg káros földsugárzás is okozhatja a problémáját (tv-ben látta), ezért hívott fel engem.

Kérdezte mit tudunk tenni, hogy ne feküdjön földsugárzásokba. Mondtam, hogy egy tiszta teret kell elsősorban keresnünk, amennyiben ez nem megoldható árnyékolnunk kell.

Ekkor észrevettem, hogy az ágy tulajdonképpen 2 ágy egymás mellé tolva, megkérdeztem melyik oldalon szokott aludni. A válasz pont azon ahol a kereszteződések vannak.

Az egyik ágyat kivittük, a másikat pedig egy kicsit a fal felé toltuk, így a vízér már nem érte a fejrészt, a kereszteződés nem volt az ágyon, a megmaradt Curry és Hartmann sávot pedig kiárnyékoltam.

A hölgy kis idő múlva felhívott és közölte, hogy a bőrgyulladása kezd gyógyulni.

curry2

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Mi az a cookie? | Megértettem