Bemutatkozás

albeczjános
1971-ben születtem Szegeden.
Jelenleg a Föld bolygó szív csakrájától néhány km-re Dobogókő környékén élek.

Már gyermekkorom óta keresem, kutatom arra a választ, hogy a láthatatlan energiák hogyan hatnak az életünkre, fejlődésünkre, egészségünkre.
A spiritualitás, amely elsősorban a szellemi, természetfeletti erők illetve a lélek értelmezése, mindig is közel állt hozzám.
1991 – 1998 közötti időszakban tanultam ezekről a dolgokról a legtöbbet, mely ismeretek nagy hatással voltak rám.
Ezért kezdtem el behatóbban foglalkozni az ezotériával.

2001-ben megismerkedtem a feng – shui – val, majd ezután a vaszati tanítása kötötte le a figyelmemet, melyet a gyakorlatban is alkalmazok. Majd ezt követte az agykontroll, és a vonzástörvényének működtetése. Későbbiekben elsajátítottam az inga használatát, melyet a mai napig is igénybe veszek bizonyos spirituális, érzékfölötti területeken.

Valamint az E.T.E.- hatodik érzék spirituális tanfolyamok tanáraként, oktatok különböző módszereket. Ismereteimet könyvekből, előadásokból, tanfolyamokon és élményeim alapján szereztem, és szerzem a mai napig.

Sokat hallottam, olvasgattam arról, hogy bizonyos betegségek kialakulása a földsugárzásoknak köszönhető. Mivel a családomban, ismerőseim körében is tapasztaltam azt, hogy ilyen gondokkal küzdenek, ekkor jött számomra a késztetés, hogy szeretnék segíteni az emberek egészségében.
A radiesztéziával, a földsugárzás méréssel ezek után kezdtem el foglalkozni, amely ismeretet tovább adhatok a tanfolyamokon tartott oktatás alkalmával is.

R.A.I. szervezet tagjaként, angyalkommunikáció és REIKI végzettséget szereztem. Kristály tanári képesítésemet pedig, ezt követően sikerült megvalósítani.

A Spirális Metódus sorstisztító módszerrel  (továbbfejlesztve már a Sors átalakítás Módszertana) lélek számára tudok segítséget nyújtani. Előző életeket és a tudat alattit vizsgálva kitisztítjuk a diszharmonikus energiát, amely akadályoz a jelenlegi életben. Valamint helyébe pozitív harmonikus energiákat töltünk be.

A Kronobiológia – pszichogenetikai elemzés segít az önismeretben és mások megismerésében. Az elemzéshez a születési adatokra van szükség, amelyből az adottságokat hozzunk felszínre és segít helyünket megtalálni a világban, beteljesíteni a sorsfeladatunkat. Más szemszögből látni, érzékelni a körülöttünk élő embereket.

A Spirituális Választerápia (SVT) és a Spirituális Újjáépítés (SPU) módszereit szintén alkalmazom terápia/kezelés keretein belül. Valamint az izomteszt blokkoldó módszert.

Kezeléseket/ konzultációkat Budapesten a Soter ezoterikus központban tartom.
Amennyiben segíthetek, kérem érdeklődjön szolgáltatásaimról!
Jó egészséget kívánok mindenkinek!

+3670/329-4960 | info {kukac} radiesztezia-albecz.hu |

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Mi az a cookie? | Megértettem